NYHETSARKIV - 2015

Stora tävlingsmötet - den 16 december

JANI 9379 151001 17.32 EditEn vinnarbild?                                                                                 Foto: Jani Westman

Årets sista möte blir också det stora tävlingsmötet. Vi startar med fotoboks-inspirationstävlingen. Vi har tre presentkort från vår sponsor PhotoHome som vi gärna vill dela ut till de tre böckerna som får flest röster.

Sedan blir det årets mest spännande tävling, bildduellen. En efter en försvinner bilderna, tills bara en vinnare finns kvar. Du är domare, tillsammans med alla andra mötesdeltagare. Kan det bli mer rafflande?

Efter kaffepausen avslutar vi med sista omgången i klubbmästerskapet, denna gång med temat "Rörelse".

Kom ihåg att anmäla din fotobok till tävlingen och att skicka in dina tävlingsbilder i god tid, senast kl. 18 dagen innan mötet. Varmt välkomna!