Ny sponsor till Lidingö Fotoklubb - BGA

BGA 1

Som jag nämnde på senaste månadsmötet har vi fått en ny sponsor till klubben, BGA. Så här beskriver de sig själva:

”BGA är ett familjeföretag med ursprung i Gävle, där verksamheten startade 1993 med överföring av analogt material som Super 8 och Videoband till digitalt format. Idag består företaget av 9 butiker runt om i Sverige, samt webshop i Sverige, Norge och Finland.

BGAs fokus ligger på allt som har med foto och rörlig bild att göra, och i produkt-sortimentet finns över 10 000 produkter som ramar, passepartouter, fotoalbum och posters. På huvudkontoret i Gävle finns, förutom administration och centrallager, även den egna ramverkstaden där måttbeställda passepartouter och ramar tillverkas, och reflexfritt glas skärs till.”

Här kan du se hela deras produktsortiment.

Vi i styrelsen och klubben är mycket glada och tackar BGA för att de vill sponsra oss med presentkort. Presentkorten kommer att användas som priser i vårt klubbmästerskap.