Reklamfotografen Oppenheim visade bilder från uppdrag runt hela världen, där bland annat Ericsson varit en av de stora kunderna. Frågan var dock om inte linjespelet mellan modeller och minnesmärken i Durban, Sydafrika, väckte mest uppmärksamhet.

Det känns numera hemtamt att komma till Scandinavian Photo och denna gång var det butikschefen Sony Hellman som på egen hand såg till att allt fungerade. Många stolar att bära blev det, men den service vi blivit bortskämda med fick vi även denna kväll. Stort tack till klubbens sponsor, som även detta år skänker presentkort till månadstävlingarna.

Månadstävlingen blev lite annorlunda, då de vackra bilderna av naturliga skäl lyste med sin frånvaro på temat ”Skräpigt”. Johan Dali knep både första och andraplatsen i projektion och familjen Bauer, Anders och Linda, gjorde samma prestation i påsikt. Den gamla tesen om att mycket fotograferande också ger resultat fick sig en knuff framåt.

Nästa månad blir det dock vackert i kvadrat. Då kommer Anders Geidemark och tävlingstemat är ”Hål”.

Månadstävlingen är som du säkert vet bara ett sätt att sporra fler att ta fler bilder. För det är kul att tävla. Inte minst för att få sina bilder bedömda. Totalt deltog knappt 40 bilder i marstävlingen. Det finns plats för dina också. Vill du veta mer – klicka på klubbmästerskapet. Där finns allt du behöver veta för att vara med.

C-H Segerfeldt
ordförande